Camping bij Uden – Kindvriendelijk & Ruime plaatsen

Camping Uden

Mini-camping bij Uden

Bij Roozen op het Veld is een kleinschalige en sfeervolle camping op slechts enkele kilometers van het Brabantse Uden. Met de auto sta je in slechts 5 minuten midden in het centrum van Uden. De camping ligt op een rustige en landelijke locatie in Vorstenbosch.

Ruime plaatsen

De mini-camping biedt 25 staanplaatsen voor tenten en caravans en tevens enkele plaatsen voor campers. Het terrein is ruim opgezet dus iedereen heeft de beschikking over ruime staplaatsen. Het sanitair is schoon, modern en voorzien van vloerverwarming! Dus geen koude voeten tijdens het tandenpoetsen. Kom je met kleine kinderen? Maak dan gebruik van de familiedouche, deze is ruim opgezet en voorzien van commode en babybadje. Uiteraard is er WiFi aanwezig.

Activiteiten in Uden en omgeving

Er is volop te beleven in de omgeving van de camping. Je kan er genieten van de natuur, rust en ruimte. Fiets of wandel door de natuurgebieden die Uden en omgeving te bieden hebben zoals De Bedafse Bergenen de Maashorst. Of fiets naar het centrum van Uden en geniet van een drankje op een van de vele terrassen.

Of bezoek Klimpark Uden, ga skiƫn op de kunstskibaanof ga met het hele gezin naar speelboerderij Hullieof dierentuin Zie-ZOO.

Kindvriendelijke camping

Er is voldoende speelruimte voor kinderen. Op de trampoline, in het kabouterspeelbosje, met de pingpong tafel of in de speeltuin vermaken zij zich uren. En ’s avonds gezellig met zijn allen rondom het kampvuur. In het hoogseizoen is er elke week een pizza-avond met pizza’s uit de houtgestookte steenoven.

Meer info & foto’s over camping Bij Roozen op het Veld.