Mini-camping bij Uden – Kindvriendelijk & Ruime plaatsen

Mini-camping Uden

Mini-camping bij Uden

Bij Roozen op het Veld is een kleinschalige en sfeervolle mini-camping op slechts enkele kilometers van het Brabantse Uden. Met de auto sta je in slechts 5 minuten midden in het centrum van Uden. De locatie is rustig en landelijk, in het mooie dorp Vorstenbosch. In 2018 zijn wij door de ANWB geselecteerd voor ‘Kleine Camping 2018“.

25 ruime plaatsen

Onze mini-camping in Brabant biedt 25 staanplaatsen voor tenten, caravans en enkele plaatsen voor campers. Het terrein is ruim opgezet dus iedereen heeft de beschikking over ruime staplaatsen. Het sanitair is schoon, modern en voorzien van vloerverwarming. Dus je krijgt geen koude voeten tijdens het tandenpoetsen. Kom je met kleine kinderen? Maak dan gebruik van de familiedouche, deze is ruim opgezet en voorzien van commode. Uiteraard is er WiFi aanwezig.

Bekijk hier al onze faciliteiten, foto’s en prijzen  van de camping.

Activiteiten in Uden en omgeving

Er is genoeg te doen in de omgeving van onze camping.  Je kan er genieten van de natuur, rust en ruimte. Fiets of wandel door de natuurgebieden die Uden en omgeving te bieden hebben zoals De Bedafse Bergen en de Maashorst. Of fiets naar het centrum van Uden of Veghel en geniet van een drankje op een van de vele terrassen. Avontuurlijker aangelegd? Bezoek dan het Klimpark in Uden.

Kindvriendelijke mini-camping

Er is voldoende speelruimte voor kinderen. Op de trampoline, in het kabouterspeelbosje, met de pingpong tafel of in de speeltuin vermaken zij zich uren. En ’s avonds gezellig met zijn allen rondom het kampvuur. In het hoogseizoen is er elke week een pizza-avond met pizza’s uit de houtgestookte steenoven. Of bezoek dierentuin ZieZoo in Volkel of speelboerderij Hullie.