• Kampvuurplek
 • Pizza oven
 • Speeltuin
 • Bell Tent of Veldhut te huur

Camping

camping open

Camping bijRoozen op Leijland

Camping bijRoozen op Leijland in Vorstenbosch is een ideale plek voor mensen die van het platteland, de natuur, gezelligheid en het echte kampeergevoel houden. De camping ligt op steenworp afstand van Uden en Veghel. En natuurgebied De Maashorst begint om de hoek!

Voor jong en oud

Onze camping is geschikt voor jong en oud. Er zijn kampeerplaatsen rondom het speelveld beschikbaar, ideaal voor gezinnen met kinderen. Maar er zijn ook rustigere plaatsen verder weg van het speelveld beschikbaar. Er is voldoende ruimte voor de zon en de mooie bomen bieden schaduw wanneer nodig. De camping is ruim opgezet en een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. De camping is centraal gelegen tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Liever iets huren?

Heb je geen eigen kampeermiddel? Of wil je kamperen zonder met spullen te hoeven sjouwen? Huur dan onze Veldhut of onze Bell-tent!

Mini-camping met modern sanitair

De camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen met elektra. Op het terrein bevinden zich picknicktafels, kampvuurplaats, zandbak met waterpomp, glijbaan, trampoline, tafeltennistafel en een verlichte jeu de boules baan.

De sanitaire ruimtes zijn voorzien van:

 • 4 douches
 • 1 familiedouche  & commode
 • 5 wastafels
 • 4 toiletten
 • 2 urinoirs
 • vloerverwarming

Daarnaast is er een afwasplaats met warm water, wasmachine en een stortplaats voor het chemisch toilet. De spantent is een ideale plek bij slecht weer. Hier kan je spelletjes doen of een boek lezen. Er is uiteraard gratis Wi-Fi aanwezig op het terrein. In het hoogseizoen bakken we 1 x per week pizza’s in onze houtgestookte leemoven. Heb je geen zin om te koken, dan ben je zo in Uden of Veghel waar veel leuke restaurants zitten. Ook in Vorstenbosch zelf zit een heel fijn restaurant (Smook).

Onze camping ligt op een landelijke locatie in het Brabantse dorpje Vorstenbosch. Het centrum van Vorstenbosch met winkels zoals een supermarkt en slager bevindt zich op slechts 5 minuten fietsen. Lekker eten of winkelen kan in omliggende dorpen zoals Uden of Veghel. Op loopafstand van de camping ligt riviertje de Leijgraaf waar honden heerlijk kunnen zwemmen en mensen kunnen suppen of kanoen. In de directe omgeving bevinden zich mooie natuurparken zoals De Maashorst en de Bedafse Bergen.

Diverse knooppunten fietsroutes (zoals de Maashorst fietsroute) komen voorbij onze camping. Informeer bij Daan en Marlien naar de ‘Berg en Breuk’ route of de ‘Maashorst fietstocht’. Bekijk hier alle activiteiten in de omgeving.

Kindvriendelijk

Kinderen kunnen heerlijk spelen met water en zand, hutten bouwen en in bomen klimmen of ’s avonds broodjes bakken bij het kampvuur. Met regelmaat knutselen we iets leuks met de kinderen van de camping. Ons campingterrein is overzichtelijk bevindt zich op veilige afstand van een rustige weg. Er is een familiedouche aanwezig met commode. Er is een zandbak met waterpomp, glijbaan, 2 trampolines, een beach-volleybalveld, kabouterspeelbosje, tafeltennistafel en voetbalveldje. Kinderen hebben de tijd van hun leven bij ons op de camping!

De camping is autovrij. Dit is niet alleen veiliger voor de kinderen, maar zorgt ook voor rust op het terrein.

Camperplaatsen

Ook campers zijn van harte welkom. Campers maken gebruik van de reguliere kampeerplaatsen. Dus tussen de tentjes en caravans. Deze plaatsen zijn uiteraard voorzien van elektra. Er is een losplaats voor afvalwater en het chemisch toilet. Tevens kan een watertank worden gevuld. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals gratis Wi-Fi.

Programma 2022

Ook  in 2022 bakken we weer pizza’s in de houtoven! En ook zullen we regelmatig knutselen met de kinderen, yoga-lessen organiseren en zal pop-up restaurant ‘AVENTOUS’ zorgen voor een heerlijke en verrassende maaltijd.  Bijvoorbeeld verse zalm, paella of een Marokkaanse maaltijd. We gaan pasta maken met de kinderen en worstjes bakken boven het kampvuur. Meer weten? Zorg dan dat je ons volgt op Facebook!

Reserveren en prijzen

De prijzen voor 2022 zijn bekend. Nieuw is het trekkerstarief. Kom te voet of op de fiets en heb je geen stroom nodig, dan betaal je vanaf 2022 een lager tarief. Zo stimuleren we dat meer mensen onze mooie omgeving verkennen!

Heb je nog vragen of wil je een reservering plaatsen? Stuur dan een mail naar info@bijroozen.nl  of bel naar Marlien 06 – 20537953 of Daan 06 – 53966363. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie over de prijzen.

 

Goed om te weten:

 • Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober
 • De camping is auto-vrij.
 • Honden zijn van harte welkom als ze geen overlast veroorzaken voor de andere gasten
 • Onze camping is niet geschikt voor groepskamperen, maar het laatste weekend van september dan weer wel! Dus wil je met een familiegroep kamperen, dan is het laatste weekend van september perfect!