Fietsroute met overnachting

fietsroute met overnachting

Lekker fietsen via mooie fietsroutes en overnachten in een vakantiehuis, groepsaccommodatie, trekkershut of camping? Het terrein van Bij Roozen ligt aan diverse fietsroutes in Brabant. En biedt diverse mogelijkheden voor een overnachting.

Welke fietsroutes?

Maashorst fietsroute

Deze route ligt grotendeels door het grootste natuurgebied van Brabant, namelijk de Maashorst. Het is een authentiek gebied waar de natuur en de dieren het voor het zeggen hebben. Tijdens je fietstocht kan je onderweg een Exmoorpony, Tauros of Wisent ontdekken. Meer info over deze route vind je op visitbrabant.com

Waar overnachten?

Caravan, tent, camper of trekkershut

Onze mini-camping biedt 25 ruime staanplaatsen. Neem je eigen camper, tent of camper mee en geniet van de rust en natuur. Of maak gebruik van onze trekkershut. Deze beschikt over 2 stapelbedden, een keukenblok, eettafel en picknicktafel. Kom je in het hoogseizoen? Dan heb je geluk! We bakken dan 1 x per week heerlijke pizza’s in onze houtgestookte leemoven. Niet alleen superlekker…maar ook erg gezellig.

Luxe & ruime vakantiehuizen

Ga je met een groep vrienden of familie fietsen? Onze luxe vakantiehuizen Herberg De Speld (18 personen) en De Roozenstam (20 personen) bieden volop comfort. En heerlijke boxspringsbedden waardoor je de volgende dag weer fris en fruitig op de fiets kan stappen.