Last minute | Groepsacccommodaties

Bij Roozen biedt 2 grote en luxe groepsaccommodaties. Deze zijn indien beschikbaar, uiteraard ook last minute te boeken. Wij hebben een accommodatie voor 18 personen (Herberg De Speld) en een voor 20 personen (De Roozenstam).

Het zijn beide grote en sfeervolle vakantiehuizen. Ze zijn mooi ingericht en voorzien van comfortabele boxpring bedden. Beide huizen beschikken over een eigen tuin en bieden hierdoor veel privacy. Herberg De Speld beschikt over een hot tub, eigen bar en 5 slaapkamers met eigen wastafel & douche. De Roozenstam heeft 6 slaapkamers, een open haard en mooie grote eetkeuken.

Bij Roozen bevindt zich op een landelijke locatie in Brabant (Vorstenbosch). Vlakbij de mooie dorpen Uden en Veghel, hier kunt u gezellig winkelen en lekker eten. Onze locatie leent zich tevens uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Maar ook een ritje in een lelijk eendje (2CV), een bezoek aan de dierentuin Zie-Zoo in Volkel of het bezichtigen van een kasteel behoren tot de mogelijkheden. Er is voldoende te doen in de omgeving!

Last minute beschikbaarheid bekijken?

Selecteer een van onderstaande vakantiehuizen. Onderaan de pagina van de huizen vindt u een kalender met de beschikbaarheid.

Groepsaccommodatie Herberg De Speld (18 personen)

Groepsaccommodatie De Roozenstam (20 personen)