Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Bij Roozen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Bezoek dan regelmatig deze pagina of volg ons op Facebook of Instagram.

Wisent kalf geboren in de Maashorst

Kalfje geboren bij Wisenten op Maashorst

13 november 2018

Ongeveer 2 weken geleden is er een kalfje bij de Wisenten geboren in natuurgebied de Maashorst. Naast Wisenten (Europese Bizons) lopen er ook Exmoorpony’s en Taurossen (oerrund) rond. Deze wilde grazers zien? Bezoek natuurgebied de Maashorst!

 

Campingseizoen ten einde & terugblik op een geweldig kampeerseizoen

2018 camping seizoen

8 oktober 2018

Het kampeerseizoen is helaas weer voorbij. Onze camping is sinds 1 oktober gesloten. Maar vanaf 1 april 2019 heten wij iedereen weer van harte welkom. Wat was een het geweldig kampeerseizoen. Daarvoor willen wij onze gasten bedanken! Lees meer.

 

 

Magirus Deutz weekend ter ere van 20-jarig jubileum

magirus deutz23 juli 2018

Het 20-jarig jubileum van Bij Roozen wordt gevierd met een Magirus Deutz weekend op campingterrein Bij Roozen op het Veld in Vorstenbosch. Dit weekend vindt plaats van vrijdag 7 september tot en met zondag 10 september 2018. Lees meer.

 

 

Bij Roozen bestaat 20 jaar: jubileum aanbieding

jubileum midweek aanbieding16 juli 2018

Dit jaar bestaat Bij Roozen 20 jaar! Dit vieren wij met een jubileum aanbieding. Een midweek in onze luxe vakantiehuizen Herberg De Speld of De Roozenstam is nu te reserveren voor slechts €650,00 (vanaf 4 personen)! Voor iedere extra persoon tot 10 personen wordt €35,00 extra berekend per midweek. Boeken? Bekijk onze vakantiehuizen: Herberg De Speld (t/m 18 pers) of De Roozenstam (t/m 20 pers).

Zwembadje voor de nodige verkoeling

camping met zwembadje9 juli 2018

Met dit zonnige zomerweer kan je wel wat verkoeling gebruiken. Dus hebben we vorige week het zwembad(je) weer opgezet. Deze staat op een mooie plek op ons terrein. En blijft de hele zomervakantie staan voor een verfrissende duik.

 

 

Nieuwe spantent op de camping

camping span tent

24 april 2018

Na wat zwoegen en zweten staat ie eindelijk: onze nieuwe spantent! Hij staat vlakbij de pizza-oven op het campingterrein. Bekijk hier foto’s van onze nieuwe aanwinst.

 

 

Yuè Mindfulness weekend

yoga weekend 19 maart 2018

Op 9, 10 en 11 maart ontvingen wij een leuke groep van Yuè voor een Mindfulness Weekend. Het thema van dit mindfulness weekend was Healing Spirit, Body & Soul en zat boordevol met yoga, meditatie en qigong. De groep verbleef in groepsaccommodatie De Roozenstam en maakte gebruik van de naastgelegen yogaruimte. In oktober organiseert Yuè wederom een yoga weekend in De Roozenstam. Meer info of boeken? http://www.yue-zhineng-qigong.nl/extra-activiteiten/

 

ANWB Kleine Camping 2018

anwb kleine camping 201810 maart 2018

Wij ontvingen een bericht van de ANWB: “U behoort tot de betere kleinschalige campings van Europa”. Vanaf nu behoren wij tot een selecte groep campings die zich “ANWB Kleine Camping 2018” mag noemen. En daar zijn wij best trots op! Hier vind je meer info over onze kleinschalige camping.

 

 

Opfrisbeurt & kerstsfeer voor de Roozenstam

roozenstam opfrisbeurt11 december 2017

Wij vinden het belangrijk dat onze accommodaties er tiptop uitzien. Dus afgelopen week hebben wij groepsaccommodatie De Roozenstam weer een grote opfrisbeurt gegeven. En uiteraard daarnaast voorzien van een mooie kerstboom. Deze staat naast de open haard, dus dat worden gegarandeerd gezellige winteravonden in De Roozenstam!

 

In januari & februari 2018 gratis hottub gebruik

gratis hottub brabant

23 november 2017

Reserveer jij onze luxe groepsaccommodatie Herberg de Speld voor een weekend, midweek of week voor januari of februari 2018? Dan maak je gratis gebruik van de houtgestookte hottub. (Geldig bij een boeking geplaatst in november of december 2017.) Bekijk hier meer foto’s van de hottub en Herberg De Speld.

 

Gratis vuurkorf met hout

gratis vuurkorf

21 november 2017

Deze winter zit je er warm bij in onze groepsaccommodaties. Want in de maanden januari en februari in 2018 maak je gratis gebruik van een vuurkorf inclusief een mand hout. Wil jij ook genieten van het knisperende vuur met een warme chocomel of glühwein in de hand met vrienden of familie? Bekijk hier de beschikbaarheid van Herberg De Speld en De Roozenstam.

 

Camping weer geopend vanaf 1 april 2018

camping april 20189 oktober 2017

De herfst is inmiddels in volle gang. En daarmee is ook het kampeerseizoen is voorbij. Dat betekent dat onze camping t/m 1 april 2018 gesloten is. Wij willen al onze campinggasten hartelijk bedanken voor een geweldig camping-seizoen! Wij vonden het een eer om jullie als gasten te hebben mogen ontvangen. We hebben gezellige kampvuurtjes gestookt, mooie gesprekken gevoerd, heerlijke pizza’s gebakken in de steenoven en veel gelachen.  De kinderen hebben volop gespeeld met water en zand. We zien jullie graag volgend jaar weer!

 

Het langste natuurpad van Nederland

langste natuurpad nederland

18 september 2017

Roots brengt maandelijks een magazine uit over natuurfotografie en wandelingen. Onder de naam “Het langste natuurpad van Nederland” lanceert Roots een wandeling van maar liefst 460 km. Deze wandeling loopt van Groningen tot aan België en gaat zoveel mogelijk over onverharde paden en wegen. Het leuke hiervan? De wandeling komt bijna voorbij de voordeur van Bij Roozen! Bekijk hier de digitale route van de wandeling.

 

Wandelroute Hertogenpad (LAW 13)

Peellandpad en Hertogenpad Overnachting22 augustus 2017

Wist je dat… onze trekkershut Kota en camping in trek zijn bij wandelaars die het Hertogenpad (LAW 13) volgen? Deze mooie wandeling loopt van Breda tot Roermond (via Den Bosch) en is 238 km lang. Ons terrein is een ideale locatie voor een overnachting want dit wandelpad loopt o.a. door Vorstenbosch. Meer info.

 

Kampvuur

kampvuur camping bij roozen vorstenbosch27 juli 2017

Op ons ruime campingterrein hebben wij een speciale kampvuurplek aangelegd. ‘s Avonds als het afkoelt steken we het kampvuur aan. Alle gasten zijn welkom om te genieten van het knisperende kampvuur. Hoe laat het vuur aan gaat? Dat zie je vanzelf!

 

 

Zwembad in het hoogseizoen

camping vorstenbosch bij roozen26 juli 2017

Op onze camping ervaar je het echte kampeergevoel. Dus geen groot zwembad met glijbanen, springplanken en stroomversnellingen. Maar met het zomerse weer is het wel lekker om af te koelen in een fris zwembad. Dus hebben wij ook dit jaar weer ons zwembad(je) opgezet. Hier kan je lekker afkoelen en helemaal bijkomen. Want het staat op een idyllische en romantische locatie, midden in het weiland.

 

Lekker kliederen met water & zand

camping waterpomp zand water spelen23 juli 2017

Wat is er nou fijner dan lekker spelen in een eigen gemaakt modderpoeltje? Bij ons kan het. In de speeltuin staat een ouderwetse waterpomp. Daar mogen kinderen lekker kliederen en spelen met water en zand. Vies worden is bij ons gegarandeerd! Kinderen hebben de vakantie van hun leven en ze zullen er nog lang over napraten.

 

Verse pizza’s uit eigen pizzaoven

pizza's oven camping

18 juli 2017

Het kampeerseizoen is in volle gang! In het hoogseizoen bakken we op onze camping wekelijks verse pizza’s in onze houtgestookte pizzaoven. Om de hitte te trotseren hebben we afgelopen keer picknicktafels onder een grote boom geplaatst. In de schaduw hebben we met alle gasten genoten van de pizza’s.

 

Nieuw in Uden: een klimpark met tokkelbaan

Klimpark Uden Mastworp

12 juni 2017

Eind juni opent De Mastworp uit Uden een gloednieuw klimpark met tokkelbaan. Hou jij van klimmen en klauteren? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag of vriendengroep? Dan is dit een leuke sportieve bezigheid. Een klimroute duurt +/- 2 uur en de minimale lengte van deelnemers is 1,25 m. Meer info over het klimpark in Uden. 

 

NK Zandsculpturen 2017 in Oss

zandsculpturen festival brabant oss11 juni 2017

Het zandsculpturen festival in Oss wordt dit jaar geopend op 1 juli. Vorig jaar waren er sculpturen te zien van maar liefst 8 meter hoog. De sculpturen worden alleen gemaakt van water en zand! Het Nederlands Kampioenschap Zandsculpturen zal gelijktijdig plaatsvinden. Dus publiek kan live meekijken hoe de zandsculpturen vervaardigd worden. Het festival duurt t/m 30 september 2017. De toegang is dit jaar gratis. Meer informatie over het Zandsculpturen Festival Brabant.

 

Dol op glamping? Trekkershut Kota nog beschikbaar in juni en juli

glamping in uden9 juni 2017

Houd je van kamperen, maar heb je geen eigen caravan of tent? Dan is onze trekkershut Kota de ideale accommodatie. Een trekkershut met een terras, keukenblok, eettafel & stoelen en 2 stapelbedden. Een leuke glamping accommodatie voor 4 personen vlakbij mooie dorpen als Uden, Veghel, Schijndel en Oss. In juni en juli 2017 zijn er nog weekenden en (mid)weken te boeken. Bekijk de beschikbaarheid.

 

Nog enkele campingplaatsen voor Hemelvaart en Pinksteren

camping pinksteren hemelvaart17 mei 2017

UPDATE 18 mei 2017: Hemelvaart is inmiddels volgeboekt!

Het campingseizoen is geopend en dat merken we! Het is lekker druk met reserveringen. We hebben nog enkele plaatsen vrij voor Hemelvaart en Pinksteren. Dus wil je nog komen genieten van het voorjaar, wees er dan snel bij! Hier vind je meer informatie over onze camping.

 

Knuffelen met Zout & Peper

Konijnen op de camping14 mei 2017

We hebben 2 nieuwe bewoners bij Bij Roozen. Maak kennis met Zout & Peper! Dit zijn twee lieve en vriendelijke konijntjes die dol zijn op wortels en sla. Kom jij naar onze camping of naar een van onze vakantiehuizen deze zomer? En wil jij graag knuffelen met de konijntjes? Dat kan uiteraard! Maar vergeet niet om ook wat aandacht te geven aan onze shetland pony’s Zerro en Peeltje. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Zout & Peper? Volg ons op Facebook.

 

Onze pizzaoven is weer in gebruik

pizzaoven op camping2 mei 2017

Het campingseizoen is weer begonnen en daarmee is ook onze pizzaoven weer in gebruik genomen. Afgelopen week was het mooi weer en hebben we weer pizza’s gebakken in onze houtgestookte pizzaoven. Enkele reacties van onze gasten “heerlijk!” en “zijn er nog pizza’s over?”. In het hoogseizoen bakken we 1 x per week pizza’s voor al onze campinggasten.
Meer info over onze camping.

 

Schilderweekend

Schilderweekend28 april 2017

Wist je dat… onze yogaruimte zich ook uitstekend leent voor schildervakanties en weekenden? Eind april heeft er een schilderworkshop plaatsgevonden in deze ruimte. Het is een sfeervolle en rustige ruimte met veel daglicht. De deelnemers van de worshop waren enthousiast, en wij ook! Ook geïnteresseerd in het huren van deze ruimte in combinatie met een luxe groepsaccommodatie? Neem contact op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.