Groote stroom

Rondvaartbedrijf De Groote Stroom

Rondvaartbedrijf De Groote Stroom verzorgt (rond)vaarten op de Binnendieze in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De Groote Stroom is een dynamische organisatie waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Unieke routes en arrangementen, met uitgebreide en intrigerende informatie tijdens de tochten, vormen ons aanbod.
Waarborging van kwaliteit en flexibiliteit is een continu proces, uw mening als bezoeker van onze vaartochten is dan ook van groot belang. De Groote Stroom besteedt ruim aandacht aan publieksonderzoeken om zo eventuele verbeteringen van ons product te kunnen aanbrengen.
Rondvaartbedrijf De Groote Stroom voert u over de eeuwenoude waterlopen van het binnenstadsriviertje de Binnendieze. En laat u kennismaken met de kunst, cultuur en historie van de hoofdstad van Noord-Brabant.

De Groote Stroom is niet alleen een gerenommeerd rondvaartbedrijf maar organiseert ook andere toeristische activiteiten, waarbij de gemeente ’s-Hertogenbosch ons enthousiast steunt in onze plannen.

’s-Hertogenbosch is uitgeroepen tot Europese Vestingstad van het jaar. Al jaren wordt gerestaureerd aan de unieke vestingwallen. Reden om een aantal zeer bijzondere fietstochten uit te zetten, waarbij deze vestingwerken regelmatig in het vizier komen. Ook de omgeving van ’s-Hertogenbosch is het befietsen meer dan waard. U kunt deze routes niet alleen fietsen met een door ons verstrekte routebeschrijving, maar ook o.l.v. een gids. Indien gewenst voorzien wij u van picknick manden met inhoud! Wij hebben eengroot aantal Batavus rijwielen klaarstaan. Met het fietscomfort is het dan ook uitstekend gesteld! Mocht u toch fietspech hebben danzal onze servicedienst u direct opzoeken, uw mankement verhelpen of u van een vervangend rijwiel voorzien.

(rond)vaarten op de Binnendieze in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch