Trainingslocatie voor yoga weekend of retreat

De Roozenstam is een luxe groepsaccommodatie tot 20 personen. En is uitermate geschikt als trainingslocatie voor een yoga weekend of retreat. Bij het vakantiehuis is namelijk een aansluitende yogaruimte te huur . Deze ruimte is geschikt tot 16 personen.

De prachtige trainingsruimte biedt voldoende plek (40 m2) voor alle yogi’s om deel te nemen aan de yogalessen. Er is uitzicht op een mooie en rustgevende tuin. De ruimte wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming. Er is een aankomstruimte met kapstok en aanrecht. En er zijn 2 toiletten beschikbaar.

Er zijn 16 yogamatten en 16 klapstoelen aanwezig . Enkele kussens en dekens

De Roozenstam – Comfort voor 20 personen

De Roozenstam is een romantische oude boerderij op een landelijke en rustige locatie in Brabant. Het ruime vakantieverblijf heeft in totaal 6 slaapkamers. Er zijn 4 x 4-persoonskamers en 2 x 2-persoonskamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden. De ruime zithoek bij de open haard is een heerlijke plek om te relaxen na een dag vol yoga.

Grote open keuken

Er is een grote open keuken die van alle gemakken is voorzien. Van oven, vaatwasser en maar liefst 2 koelkasten tot 5-pits gasfornuis. Hier kan men eenvoudig maaltijden bereiden voor de yoga-groep. In de keuken bevindt zich tevens een grote eettafel voor alle cursisten. Zo kan iedereen gezellig samen eten en de dag bespreken. Geen zin om te koken? Wij werken samen met kok Mirjam van Groene Dingen. Zij kookt op locatie heerlijke vegetarische gerechten. Wij informeren je graag hierover.

Rustige landelijke locatie met veel privacy 

Ons vakantiehuis biedt veel privacy door de bijbehorende tuin. Lekker buiten met zijn allen ontbijten in het ochtendzonnetje. Of na een intensieve yoga sessie in de schaduw onder de grote notenboom genieten van een gezonde lunch. Ook buiten in de tuin (op het gras) kunnen yogalessen worden gegeven. De landelijke locatie is een perfect startpunt voor wandelingen en fietstochten.

Meer info

De Roozenstam is geschikt voor het organiseren van yoga weekenden, retreats of yoga vakanties in een rustige omgeving in Brabant. Meer foto’s en informatie over groepsaccommodatie De Roozenstam.

De yogaruimte en het vakantiehuis een keer bekijken?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de prijzen